Post by enreslitani on Feb 17, 2022 0:23:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje mnogih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Uzima novac s tebe...... Onda prestaje učitavati... Došao sam do razine 302 i ne mogu dalje. Želio bih povrat novca!
Gardenscapes Vabaajamängud pme
Ovo je moja omiljena igra kuhanja od 2014. do sada još uvijek igram ovu igru. Dok se to nije dogodilo prije nekog vremena, ne mogu otvoriti aplikaciju, kaže da se ne mogu spojiti na internet, ali imam vezu zašto se to događa, nastavljam deinstalirati i ponovno instalirati ništa se ne mijenja ne mogu igrati! Na razini sam 300+ i još uvijek uživam u njoj molim vas recite mi što da radim. Odmaram se nadam se da ću sutra moći nastaviti igrati..
Ovo je dobra igra no danas je prestala raditi. Stalno govori da internet nije dostupan, ali ja sam na WiFi-u i pokušao sam samo koristiti podatke s telefona i ništa nije uspjelo. Nadam se da će se ovaj problem uskoro riješiti kako bih se mogao vratiti uživanju u igri. Ako se ovaj problem riješi, bit će mi drago da ga ocijenim s 5. Uredi: Ponovo radi, ali me vratio na razinu 140 kada sam prelazio most na razini 150. Nisam sretan zbog toga, ali dobro, igrat ću ponovno razine.
Kitchen Scramble: Cooking Game Симулационни gll
Super
Budući da se ažuriranje sve što se događa svaki put kada pokrenem razinu, ne počinje i stalno je ekran za učitavanje, zbog toga sam izgubio hrpu stavki i pojačanja
Pomozite! Trenutno ne mogu igrati igru jer se pojavljuje poruka o poslužitelju? Spajanje na pogrešan poslužitelj ili nešto slično, a onda se igra neće učitati :/
Čini se da zaglavljen na Mountu foodji ne može otvoriti razine
Neprestano se ruši, oduzima vam živote, treba predugo da zaradite više života. Za svaki 1 život morate čekati 5 minuta da dobijete novi život, ali za igranje 1 igre potrebno je 10 života
Budući da sam se prijavio na Facebook, neće mi dopustiti da otvorim svoje poruke. Kada sam igrao kao gost nisam imao ovaj problem. Trošim novac na ovu igru, popravite. I pošaljite posebne ponude u kojima ne morate potrošiti 10 USD da biste primili artikle
Kitchen Scramble: Cooking Game સિમ્યુલેશન qqc
Kao što su drugi rekli, vrlo zanimljiva igra..ali sada sam zapeo u igri na istoj razini bcz, jelo koje moram napraviti da bih postigao ne dolazi na potražnju kupaca...pa ne mogu postići cilj
zaostaje za dosta istih problema kao prije nekoliko godina, deinstaliram za sada ne mogu stalno zaostajati n ne dopušta mi da se igram da kažem pričekajte odgovor ili zatvorite. igra je napravila istu stvar na drugom telefonu koji sam koristio ima istu igru shvatio da je igra popravljena do sada popravite msybe i ponovno instalirajte drugi put
Igra postaje gotovo nemoguća, a kupovne moći su potpuno preskupe. Početak je zabavan do tada, a nastavak je puno bolji.
igrao ovu igru GODINAMA! Počeo sam ispočetka, sada ne mogu proći kroz delikates s vagom. PRETEŠKO JE PROĆI!! Namjerno si otežala. Prije sam platio novac. Neću to ponoviti. učinite igru razumnijom da prođete razine....
Lijepa je igra, ali se previše učitava
Deinstalirao sam ovu igru ne zato što mi se ne sviđa, već zato što me izbacuje čak i kad sam pokušao pokrenuti igru na početku, bila je dobra dok nisam došao do razine, a onda me malo izbacila, ali znam da je stvarno gore, ali ovo nije vrijedno mog vremena, stvarno želim igrati igru s hranom i želim uživati u njoj, a ne biti iritiran zbog toga...
♥★♥★♥★♥★♥★♥
Upravo sam kupio i nisam primio tu stavku, ali sam je skinuo sa svog računa. Neću više kupovati u ovoj igrici
trebalo mi je previše vremena za učitavanje, dosadilo mi je ove igre prvo sam dao 5 zvjezdica, ali sada nakon što sam vidio trenutno stanje igre smanjio sam se na jednu zvjezdicu. Trebaju joj sati da se učita
Jako mi se sviđa ova igra, ali na početku igre tjera vas da automatski koristite premium stavke, trebali biste moći pivk ako ih želite koristiti i potrebno je da dobijete energiju za igranje tako da morate dugo čekati .
Bilo je zabavno, ali igra vam ne daje prave proizvode za dovršetak zadatka, na primjer kaže da morate dovršiti 4 pite od batata, ali daje vam samo jednog kupca koji ga želi tijekom cijele igre i puno zaostaje
Sporo se instalira
Isprva sam toliko uživao, dok nisam dosegao razinu 131.. kuhinja je radila, ali ekran mog uređaja se još uvijek učitava.. molimo nadogradite svoje vrijednosti, hvala
Moja omiljena igra, ali sada se samo učitava i učitava neće me pustiti da uđem, a zatim kaže da nemam internet što nije istina, nadam se da će se popraviti kao što sam rekao da je moja omiljena igra
Stalno se vraćam ovoj igrici. Postat ću frustriran na razini i deinstalirati, ali druge igre kuhanja jednostavno nisu tako dobre. Malo kasni, ali to je možda moj uređaj, nisam siguran. Nedavno sam imao problem s kupnjom koja se nije pojavila, ali tim za podršku je bio divan i riješio je stvari bez muke. Super posao momci!
Ponekad se predugo učitava, a neki vizuali više nisu tako lijepi.
Spreman sam krenuti dalje u drugi svijet .. uskoro dolazi još nije stigao.. Sljedeće nisam primio svoje dragulje za postignuće........ Pa, sada sam dobio svoje dragulje.. nakon Pročitao sam tvoj odgovor... ali još uvijek čekam da se sljedeći svijet učita... . Zaslužuješ još jednu zvjezdicu.. Nadam se da ću moći započeti još jedno putovanje.
Jučer sam ažurirao igru i od tada je ne mogu igrati jer se nijedna razina neće učitati?!
Apsolutno volim ovu igru! Onemogućili su dijelove nedavne nadogradnje kako bi opet bilo ugodno! Hvala PopReachu što sluša svoje igrače i poštuje njihove zahtjeve! Igram nekoliko puta dnevno već više od godinu dana i sada sam na razini 1340. Još uvijek ima toliko dostupnih razina i planiram završiti igru!
Nakon što je ažuriranje postalo dostupno, nisam ga mogao reproducirati na svom tabletu... morao sam se vratiti na korištenje telefona. Novo ažuriranje je sranje! Imam mali Android i ne mogu vidjeti recept koji je pomaknut na vrh ekrana! Mislim da će ovo ažuriranje uzrokovati da je većina svih koji igraju ovu igru deinstaliraju i zaborave na nju. znam da jesam.
Igru se praktički ne može igrati zbog kašnjenja i problema sa smrzavanjem. I nije moj telefon. Upravo sam preuzeo scramble 2 i savršeno radi zajedno s mnogim drugim igrama. Ne mogu čak ići na lvl 2 jer se smrzava i jako zaostaje. Kada sam u mogućnosti igrati, gubim klijente i srca zbog kašnjenja jer interni sat za igru još uvijek radi dok sam zapeo da hodam na mjestu.
Jako volim ovu igru! Ali iz nekog razloga svaki put kad osvojim razinu ili 2, tjera me da ponovo pokrenem igru kako bih mogao igrati sljedeće razine.
Neke razine je nemoguće pobijediti jer strpljenje kupaca odmah pada. Možete ostati na istoj razini danima, tjednima, mjesecima! Igrao sam ovu igru dugi niz godina i nekada mi je bila omiljena, ali sada je jednostavno nemoguće osim ako ne platite gotovinom, a čak i ako to učinite, nikada ne dobijete ono što plaćate. Od ožujka čekam početni paket. Deinstaliranje.
Super igrica
Jako volim ovu igru. Međutim, nemam pojma što se dogodilo, ali tijekom jedne od mojih razina, ali sam imao non-stop oglase, zbog čega sam izgubio na razinama, novčićima i općenito mrzim igru zbog reklama. Svakih 10 sekundi pojavio se oglas i mijenjao ekran itd. Volim ovu igru zbog nedostatka reklama!!!
Ovisnik sam o ovoj igrici i prošao sam dosta puta. Igra je počela kvariti i ne učitava se, ažurirala je igru. SADA je igra izbrisala moj napredak od prošlog tjedna koji je bio 20 razina ili više. Da ne spominjem da mi ne dopušta da nastavim dalje jer igra kaže da gubi signal i da pokušam ponovno, samo da se potpuno zamrzne i izbriše napredak s te razine. MOLIM VAS RIJEŠITE OVAJ PROBLEM!!!!!!!!
Upravo sam ažurirao ovu igru i sada je ne mogu učitati. To me tako pogoršava.
Volite igru ovisnost i zabavu, bilo bi lijepo da možete kupiti više uređaja s novčićima.
tako volim igru koju igram otkad je na Facebooku, ali u zadnje vrijeme me ne pušta. samo se vrti i vrti počevši da postanete dosadni. Volio bih da programer riješi problem. I dalje imam isti problem, nisam mogao igrati igru mjesecima
igra je nekako cool .ali je toliko skupa za stvari koje su vam potrebne za trgovinu da vam ne daju novac za igranje previše..
Predobra igraa
Sada radi dobro
Pozdrav, ažurirao sam ovu igru i sada je više ne mogu igrati. Stvarno volim ovu igru samo sam razočaran.
Irna
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulasi wnbt