Post by enreslitani on Feb 17, 2022 0:26:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz jeton hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
Harika bir oyun bayıldım çok güzel kesinlikle yükliyin tavsiye ederim Muhteşem
Şimdiye kadar sahip olduğum harika bir oyun, karakterler yüksek çözünürlükte ve zorlukları veya görevi yaparken eğlenceli
İyi oyun!! Zevk için bir paket $ ödemeden 3'ten fazla seviyeyi geçebilmek harika. SEVDİM!!
Çok ilginç, sevgi dolu, eğlenceli ve eğlenceli
ćok güzel bir oyun e amada oyununda tavsiye ederim çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim
Bu oyunu oynamak dikkatimi dağıttı ki bu iyi bir şey ve artık eskisi kadar sıkılmıyorum. Yani eğer çocuğunuz varsa veya çabuk sıkılıyorsanız ve eğlenceye ihtiyacınız varsa bu oyunu almalısınız.
Sırf bu oyunu ne kadar sevsem de reklamlar beni sıkıyor çünkü bu oyun gerçek oyundan daha fazla reklam içeriyor o yüzden nefret ediyorum yoksa oyun oynayan kişi reklamlardan daha çok rahatsız olur 😡😡😡
1 çünkü tez-tez reklam gəlir
Şimdiye kadar bu oyunu beğendim, oyun oynamaya devam etmek için bana bir şeyler satın almaya çalışmıyor ama bir iki hafta içinde size haber vereceğim
Takviyeler gerçekten pahalı ve elmasları elde etmek zor. Takviyeler olmadan tamamlayamayacağınız bazı seviyeler.👎🏻💀
Oyun 115 bitiyomu ya da buradayken burada geçemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz cevap bekliyorum
Cooking Dream કેઝ્યુઅલ kby
Oyunu başlarda çok sevmiştim ama 68. seviyeye geldiğimde oyun daha da zorlaştı 68. seviyeyi defalarca oynadım ama kazanamadım ve yükseltme itemleri çok fazla lütfen azaltın ve oyunu biraz daha kolaylaştırın oynamak için iki yıldız vereceğim oyunu silmeme gerek yok çünkü artık sıkıcı
Çok güzel bir oyun reklam var işte ama güzel
başlangıçta iyi bir oyun ama 3. dünyada seviyeleri kazanmak gerçekten imkansız hale geliyor. hemen kaldırıldı 😑
Muhteşem bir oyun harika
Çok fazla reklam.
Çok fazla reklam...sonunda reklam olmadan bir sahneyi bile düzgün oynatamıyorsun..Bunun için sabrım yok..
Bir sonraki dünyaya ulaştığımda oynamak istediğim seviye açılmıyor ve önceki seviyelere geri dönemem
28. seviyeye ulaştım ve tüm tuşlara sahibim.. Oynamaya devam edemiyorum.
Heroes Inc! آرکید stnq
Oyunu sevdim, her şey yolunda gidiyordu, sonra paketler satın alıyorum ve ödediğiniz her şeyi vermiyorlar, bu yüzden şimdi bu oyunu bir değişikliğe ihtiyacım olduğunda kullanıyorum. Oyunlarımla çok oynuyorum ve satın alıyorum ama bu değil ve sonra onlara anlatmaya çalıştığınızda onlara yazmanıza izin vermiyor. yani hala ödediğim ücreti alamadım.
bu oyun en iyisi kardeşimin bunu oynadığını gördüğümde her tür yemek pişirme oyununu yüklemek zorunda kaldım ve harika
Bu oyunun bana hiç müşteri vermediği ve sonra bana karşı saydığı beş zaman var. Bu oyunu en iyi ihtimalle aksaklık olduğu için kaldırıyorum. Sürekli sorun yaşamak istemiyorsanız bu oyunu yüklemenizi önermem.
Çok güzel bir oyun ama reklam olmasa dahada iyi olurdu
Eğitimi bitirip reklam izletti. Komedi. Yuklemeyin baska pisirme oyunlarina bakin.
BİRÇOK yemek pişirme oyunu oynadım, ancak bu EN İYİ Kaliteye sahip, Seviyorum ve en iyi yanı, bu oyunu kalıcı olarak Çevrimdışı oynayabilirsiniz. ✌🏻
eğlenceli ama çok fazla reklam
Cooking Dream Thông thường mlhp
İyi oyun. Diğer yemek pişirme oyunlarından farklı olanın ne olduğundan emin değilim ama sonsuza kadar bir seviyede sıkışıp kalmadım. Müşterilere hizmet etmek için biraz daha fazla zaman veya daha yavaş Tempo harika olurdu.
Çok çekici, daha önce denedim ama telefonumda açtığımda açılamadı gerçekten yardıma ihtiyacım var bu bir virüs, çünkü taramayı unutmuş olabilirim
bir oyun tavsiye ederim ama 16 üstü kötü tatlıdan hamburgerna mükemmel dönüş
harika oyun, ama çok fazla reklam var ve bundan gerçekten hoşlanmıyorum !!
oyun oynamayı seviyorum
Güzel oyun sarıyor
Bu oyuna her gün aşığım 😍 💕 ❤
Mücevherler gibi bedava şeyler konusunda cömert olmanı gerçekten seviyorum ve diğer oyunlara kıyasla reklamları izlemek daha az zaman alıyor.Seviyeler de daha kolay ve oynamak, zaman sınırlamaları olsa bile stresli değil. Oyunu sev!
Çok fazla reklam var.. lütfen biz reklamları izlemek için burada değildik, oynamak için buradaydık..
Zaten beş şehre kadar oynadım ama daha ileri gitmeyi reddediyor. Sanki daha oyunu bitirmediler. Nedenmiş? Ayrıca, verilen müşterilerin görev için yeterli olmadığı bazı seviyeler vardır. Örneğin, (90 yemek sat ve 30 müşteri verildi, 30 müşteriye servis yaptıktan sonra toplam yemek 65 oldu. Yani beş kez 3 müşteri daha almak için gem kullanacak olan ben olacağım. Bu adil değil.
Güzel ama seviyeler 115'ten sonra yok lütfen düzeltin
Çooook güzel bir oyun ba,yıl,dım😀😀😀
Arkadaşlar bu oyun çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel ben. CE. Oyuna. Bayıldım
Bu oyunu pek sevmiyorum çünkü oynadıkça çok sıkılıyorum😑😑😑
Oyun güzel. Reklamları atlayamayız
Cooking Dream Diverse ovvw
Aldığınız bu gereksiz eklenti var ve bu eklentinin hiçbir faydası yok. M oyunu oynamaktan zevk alıyorum, ancak herhangi bir seviyede oynamayı bitirdikten sonra, jetonları ikiye katlamadan önce hemen bir ek alacaksınız. Bu gereksiz eklenti gelir, ardından kapanması bir dakika sürer ve ardından madeni paraları ikiye katlama seçeneğine, madeni paraları ikiye katlamak için başka bir ekleme seçeneğine sahip olursunuz. Bu yüzden lütfen madeni paraları ikiye katlamadan önce aldığınız gereksiz eklentiyi kaldırın. Bu bir istek. nw.Cost için Kaldıracağım Yükseltme maliyeti çok fazla