Post by enreslitani on Feb 17, 2022 0:42:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla primgem ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
Oyun 23 çok kötü oluror ve 3 saat 3 te gece şansınız geliyor gibi gelirken kötü oluyor
Bence eğlenceli. ve zorlu. Kaykayları severim ve bulunduğum en zorlu seviye muhtemelen 49. seviye (hem iç hem de dış mekan. Spoiler uyarısı!) Mantarları da severim (dışarıdalar!) Eğlenceli ve zorlu seviyorsanız ama ÇOK zor değil, KESİNLİKLE tavsiye ederim!
Abi oyun çok güzel tavsiye ederim
VIP erişimi neden haftada 5,99$'a mal oluyor!? Bu, dış görünümler dışında neredeyse hiçbir avantaj için kısa sürede çok şey istiyor.... lol.
Güzel bi oyun herkes reklam çıkıyor demiş arkadaşlar İnterneti kapatma diye bişey var oyunu boşuna kötülemeyin tavsiye ederim (gerisi rasgele) gffhbftghvdtuhftjgff6uhjvftuijhvxetyuuuyggfftfggggyyyyygfcftyyyyyyuuuuuuuppppppiiiiggggvxxxtyhgxzsserrttyuhjnbbcxxdrgggghjjbvxxrtyuuujjhvgggggggttyyygguuhggtftrtrrrgffhbftghvdtuhftjgff6uhjvftuijhvxetyuuuyggfftfggggyyyyygfcftyyyyyyuuuuuuuppppppiiiiggggvxxxtyhgxzsserrttyuhjnbbcxxdrgggghjjbvxxrtyuuujjhvgggggggttyyygguuhggtftrtrrrgffhbftghvdtuhftjgff6uhjvftuijh
Bottle Flip 3D Jednoduché hry aljq
oyun ama hata vermiyor
Pek çok reklama, bir şişe almak için Instagram'da sizi takip etmemiz gerektiği gerçeği adil değil çocuklar bu oyunu oynuyor çocuklar Instagram'a sahip olmak için Young'a 3 buçuk veriyorum.
Bottle Flip 3D apk son sürüm indir için PC Windows ve Android (1.1.1). Şişe Kapak 3D şimdiye kadar en iyi Su şişesi kapak meydan app.
çok güzel bir oyun
oyun güzel ama çok reklam çıkıyo
Harika bir zaman geçirme oyunu yapabilseydim bütün gün oynardım. Bir şeyler satın almak gerçekten kolay ve ucuz. Artık hata vermiyor ve eklemeler 10-25 saniye uzunluğunda. Çocuklar ve yetişkinler için de en iyi şişe çevirme oyunu diyebilirim. 3D olmasına bayılıyorum ve zar zor reklam alıyorsunuz, eklemeye 5 saniye atlayabilirsiniz. Ne kadar iyi olduğunu kelimelerle anlatamam.😍
Bottle Flip 3D 1.81 (MOD VIP, No Ads) Apk tarafından yeterince eğlendirilip eğlendirilmiyor musunuz? O zaman belki de biraz monoton olan ancak herkesten ve
ben ilk başta yüklemeye çalıştımgımda yükleyememiştim yüklememe bana oyunum illa birmu silmem lazımdı ve ben bundan hiç hoşlanmadım
Türkiye Merhaba ben sizleri seviyorum ama bu kesinlikle 50 oyunu hiç hoşunuza gitmiyor 55 ki uygulamada bir şey içinde ve bir tek bir oyunu olması olması gerektiği için yaşamanız gerekir değil, hiçbir şey yapmayın bu oyun kimsa hiç kimse yok Türkiye Merhaba ben size çevirim Ama bu gerekiyor
Yalan Dünya dizisi ne zaman bu ipucu yanlış şekillendirilmiş ben de geçen klip izle canlı daha iyiyim teşekkürler hocam Allah rahmet eylesin borçları
Reklam odaklı kurulu bir oyun
Bottle Flip 3D Vabaajamängud lnwo
oyun güzel ama surekli reklam cikiyo bence buna bi cozum getirilmeli
Reklamların miktarına bakılırsa, açıkçası bu oyunu para için yaptığınız kadar umursamıyorsunuz çünkü cidden kötü bir oyun değil ama oyunu bir anda oynamama rağmen sürekli reklamlarla mahvediyorsunuz. deneyim ve bu nedenle oyunlarınızdan başka birine bakmıyorum çünkü TÜMÜNDE sabit reklamlar olduğunu tahmin ediyorum
5 yıldız verirdim ama neden bu herkesin oyunu olduğunu anlamıyorum çünkü bu oyun neden korku filmine dayanıyor tv yüzünden biri televizyondan çıkmış gibi hissediyorum
Android için water bottle flip 2 – bottle flipping games Ücretsiz İndir. Ekran görüntülerine bakın, kullanıcı yorumlarını okuyun ve derecelendirmeleri
Bottle Flip 3D Казуальные ofk
Benim için kırılmıştı. Bir Pixel 2 XL'deyim, köklü değil ya da herhangi bir şey. Ne kadar sert dokunursam veya hızlıca kaydırsam da ya da birden fazla parmak kullansam da ilk çevirmede %36'dan fazlasını alamadım. Geliştiriciler benden ücretli reklam görüntülemeleri aldılar...
Bu oyun çevrimdışı olduğu için süper eğlenceli !!!!!! Bazen markete gittiğimde oynayacak bir oyunum olmamasından sıkılıyorum ve bu oyun bana yapacak bir şey verdi.. o yüzden 5 yıldız veriyorum 😁
Çok güzel kaliteli bi oyun yüklemenizi tavsiye ederim uzun olsun diye Rastgele = pufdlhfsupvısğgğjsgğus9uspuhs9ugspıv8ydgouegougousf8euauğjbpjvpjexvjpexvjş3bxkğ3ffvğkfpj3vpjebğjejeğk3blh3vjp3vpu3u3vo3uovoduv3pudv2dpjgdjvdı2vkdbwdovekdbğ3kdbğd3kgkğrh1ğk3bcğk3tbğk3bcğk2dvik2fbşkvf2vşk1vdv1kğcebğ2krbrğıbcrpıbpıxb1pıvrpjxvrxpjb ettik
Bottle Flip Jump 3D - Android Için En Son Sürüm - Apk İndir
yani ben sadece biraz fazla reklam var ama güzel reklamdan -1 yıldız aldım.
Bu oyun süper eğlenceliydi ama sanırım o evde kaç tane buzdolabı, mikrodalga fırın, tost makinesi ve televizyon olduğunu saymıyorum. Ve ortalıkta dolaşan kaykaylar da!😆Ve reklam sorunu?Wifi internetimi ve verilerimi kapatırsam, hiç olmasa bile ÇOK daha az reklam olur. Reklamlardan şikayet eden sizler, o zaman benim yolumu deneyin.
OMG Bu oyunu seviyorum, çok eğlenceli bir oyun, farklı şişelere ve birçok zorluğa güle güle kullanabilirsiniz Yani bu bir 5 ⭐
Oyun ama ikide bir bölümün bölümleri hiç reklamdaki gibi çeşitli bölüm yok😑
Oyun baya iyi internet yokken iyi oluyo (Üstte kalsın diye rastgele) ldlfmfmfmjmfldşlckcldlfjglgşjwkdşckgkdlflvkgkgmlgjglfflmfmgmgmgmvmxşcmcmcöcöcmmvmvmvmcödçlfmcmckvkhkgpfğşfkhlglglhlkgkglhlgllgkglglglflfşfnfölmgmgmgmhmhmgmhmmggögömfmvmvmglfşslwpfıvbwşfıgneögşpduwjgşğxpwuwkcşcpslldkfkfjgjfşaşdlfıfkeovywnğvusbcüuqgxixöepfywmeiısvxşcpfkrmfşpvodkdmmckvkvşsnkxkgkgkkfşwldğvlgkgkgkgkglşwfllfkgkdmmfkfkgkkgkgkfgkfkkfmdliqkcnjsnfmfkfkkgkxksölclfkcmmcmvmcmcklslelwldlldl
Bu oyunlar harika! Süper eğlenceli ve zaman geçirmeye yardımcı oluyor. Reklamlar var ama zamanla geçiyorlar. Genel olarak, harika bir oyun ve gerçekten tavsiye ederim!!
Bu benim favori uygulamam, tüm seviyeler eğlenceli ve çok güzel, 300. seviyeye ulaştığınızda temelde son bu hariç, bu oyunu seviyorum, sonsuz seviyeler diliyorum, yine de harika bir oyun 5 yıldızı hak ediyor
Oyun çok kötü sadece 2 puan çünkü 13 ten sonra çok zor ve oyun çok saçma
PK XD - Play with your Friends Avanture qzvy
Evinizde Eğlenceli Çevirme Heyecan verici bir arcade oyunu Şişe Çevirme 3D plastik bir şişe çevirmek zorunda! Şişenin satışını veya hatta çift dönüştürmesini. nasıl? Sadece doğru zamanda ve atla! Farklı tasarımlar, her türlü nesneye atlayın raflar, masalar, koltuklar, kanepeler ve hatta subwoofer'! Çevikliğinizi geliştirin, pompalama, zıplamanın öğretici ve kontrol edin. Ve en doğrusu - doğru hesaplayın.
çok fazla reklam. silindi. oyun vakit öldürür ama reklam bekliyorum.
Oyun güzel ama şişeler çok zordan kaynaklanmaktadır
Kravat boyası gibi güzel bir oyun ama bazen sadece hata veriyor ve pişirdiğinizde düşürüyor, bozulduğunda yere düşüyor, iyi ama o kadar iyi değil, yani gerçekten harika ama sadece aksaklıklar var, içindeki tek sorun bu
Bottle Flip 3D by tastypill earned $5k in estimated monthly revenue and was downloaded 2m times in December 2021. Analyze revenue and download data
iyi oyun, ancak çok kolay ve karşılığında Guantanamo Körfezi değerinde reklamlarla yüklenirsiniz, tıpkı köle ticareti gibi, nasıl oynanacağının söylendiği gibi, açıkçası ürkütücüdür, dokunma ve çift tıklama olmak üzere iki hamle içerir, İnsanlar, sahte facebook gönderilerine çok benzeyen reklam yükünüz olan gezegenimsi bulutsu nedeniyle kontrolleri biliyorlar, bu yüzden ilk iki seviye eğitimlerini yapmayın ve belki o zaman daha fazla insan oynar. oh ve son bir şey, reklamlardan başka 3d nedir
Çok fazla reklam var ve tüm zamanınızı gerektiği gibi oyununuzu oynayarak geçiriyorsunuz, reklamları izliyorsunuz... Ve oyununuzu huzur içinde oynamak hiç de kolay değil!!!!!
başlangıçta iyi ama seviye atladıkça sıkıcı oluyor
sürekli reklam çıkıyor internetten kapalı olsa bile reklam çıkıyor o yüzden bir şans verelim yoksa reklam için şanslı beş verirdim.
Bu oyun gerçekten basittir ve uygulamayı bir reklamda bırakırsanız hemen gecikmeye başlar ve geri döndüğünüzde hatalar oluyor reklamlar sürekli ve bazen oyun sırasında oyun sırasında ortaya çıkıyor, bu yüzden bunu gerçekten tavsiye etmem ama bu sıkılınca yapılacak bir şey
Bir süre sonra tüm şişeleri satın alıyorsun ve yapacak bir şey suyu.